Jucatorii Rapidului privesc partida de astazi, de la Galati, ca pe una extrem de importanta pentru viitorul echipei in campionat. Dupa debutul modest in acest sezon, cu doar cinci puncte castigate in primele patru etape, rapidistii, care si-au prezen
Jucatorii Rapidului privesc partida de astazi, de la Galati, ca pe una extrem de importanta pentru viitorul echipei in campionat. Dupa debutul modest in acest sezon, cu doar cinci puncte castigate in primele patru etape, rapidistii, care si-au prezentat joi seara noul echipament furnizat de firma "Lotto", vizeaza victoria astazi. "Suporterii au fost cam suparati pe noi in ultima vreme, dar acum cred eu ca ne-am impacat. La Galati ne asteapta un meci greu, pentru ca suntem la cinci puncte de formatiile din fruntea clasamentului si daca, Doamne fereste, se intampla ceva, se pot face sapte puncte. In aceste conditii, meciul de la Galati este foate important", a declarat fundasul Marius Constantin. Capitanul Vasile Maftei era cel mai montat. "Daca ne uitam in clasament, nu prea avem multe puncte. Avem foame de puncte si trebuie sa castigam la Galati. Trebuie sa tinem pasul cu contracandidatele la titlu. In Cupa UEFA, este timpul sa facem un meci bun, dar si sa castigam. Sansele sunt impartite 50-50 la suta", a spus Maftei. Marius Maldarasanu spera ca meciul de la Galati sa fie unul pregatitor pentru partida din Cupa UEFA. "Din cate am auzit Danut Munteanu are nunta. Prefer sa-i stric nunta si sa castigam meciul de la Galati, pentru ca acest meci este foarte important pentru noi. Speram ca acest meci de la Galati sa fie unul care sa ne pregateasca pentru Rotterdam. Sper sa fie un avantaj pentru noi faptul ca vom juca fara spectatori, pentru ca olandezii sunt obisnuiti cu suporterii patimasi de acolo", a spus Maldarasanu. Rapidistul a admis ca Feyenoord are prima sansa in intalnirea cu Rapid, deoarece este o echipa foarte bine organizata, care a castigat Cupa UEFA. "Totusi, vom vedea cine are mai multe sanse, dupa meciul tur. De data asta nu trebuie sa ne mai multumim ca am picat cu un adversar puternic, trebuie sa facem ce a facut Steaua cu Valencia, in sezonul trecut", a spus Maldarasanu. La randul sau, antrenorul Razvan Lucescu crede ca daca Rapid va obtine o victorie sambata, va avea un moral bun pentru intalnirea de la Rotterdam. "Intotdeauna meciul cel mai important este urmatorul, iar acesta este cel cu Otelul. Meciul de la Galati este important si pentru ca exista riscul ca celelalte echipe din fruntea clasamentului sa se desprinda de noi", a spus tehnicianul Rapidului. Intrebat daca crede ca Otelul va juca cu o ambitie mai mare impotriva Rapidului, dupa infrangerile la scor in fata Stelei si a echipei Dinamo, Lucescu a spus: "Nu are nici o legatura cu ce au facut Dinamo si Steaua, dar de obicei echipele care joaca cu Rapid sunt mult mai motivate, probabil deoarece considera echipa noastra mai abordabila, din cauza palmaresului mai slab".
Lucescu nu va putea conta pentru meciul de azi cu Otelul pe Vali Negru si Lucian Burdujan, in timp ce Danut Coman, revenit dupa o operatie de hernie, ar putea fi titular. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.