Dinamo Baumit Bucuresti are calificarea in buzunar pentru grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, inaintea meciului retur cu Besiktas Istanbul, programat astazi, la ora 17, la Buzau. Dupa victoria la sapte goluri diferenta obtinuta in prima ma
Dinamo Baumit Bucuresti are calificarea in buzunar pentru grupele Ligii Campionilor la handbal masculin, inaintea meciului retur cu Besiktas Istanbul, programat astazi, la ora 17, la Buzau. Dupa victoria la sapte goluri diferenta obtinuta in prima mansa, dinamovistii se gandesc deja la meciurile din grupele competitiei. Ei au fost deja repartizati in grupa F, acolo unde vor intalni vicecampioana Spaniei, Ciudad Real, formatia ungara Veszprem KC si formatia slovaca Tatran Presov. Meciul de la Buzau este arbitrat de sarbii Visekruna si Stanojevic. Echipa feminina Silcotub Zalau are mari sanse sa mearga in turul doi preliminar al aceleiasi competitii. Ardelencele vor juca tot astazi, de la ora 19.30, pe terenul echipei elvetiene St. Gallen, de care au dispus cu 33-21 in prima mansa. In caz de calificare, Silcotub Zalau va sustine un al doilea tur preliminar, inaintea fazei grupelor, in care va intalni formatia norvegiana Byasen Trondheim. (RZS)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.