Monica Lewinsky, fosta interna de la Casa Alba implicata in scandalul sexual care a fost la un pas sa il coste pe Bill Clinton functia, va studia psihologia la Londra. In varsta de 32 de ani, Lewinsky s-a inscris la un master in psihologie sociala la
Monica Lewinsky, fosta interna de la Casa Alba implicata in scandalul sexual care a fost la un pas sa il coste pe Bill Clinton functia, va studia psihologia la Londra. In varsta de 32 de ani, Lewinsky s-a inscris la un master in psihologie sociala la London School of Economics (LSE). LSE nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru, sustinand ca nu da niciodata detalii despre studentii sai decat cu permisiunea acestora. Monica Lewinsky a avut o legatura amoroasa cu fostul presedinte Bill Clinton, care l-a dus pe acesta intr-un scandal politico-sexual imens, care s-a terminat totusi in februarie 1999 prin achitarea lui de catre Senatul american. Studiile vor costa 17.520 euro pe an pentru studentii din Statele Unite, o bagatela pentru Monica Lewinsky, care, potrivit presei, a primit sume din sase cifre pentru a acorda interviuri. (D.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.