Te supara stadiul la care a ajuns, si in Romania, consumul de droguri? Vrei ca lucrurile sa evolueze mai repede in directia cea buna? Consideri ca nu sunt folosite toate energiile pozitive pentru a-i ajuta pe cei loviti de acest cumplit flagel? Nu do
Te supara stadiul la care a ajuns, si in Romania, consumul de droguri? Vrei ca lucrurile sa evolueze mai repede in directia cea buna? Consideri ca nu sunt folosite toate energiile pozitive pentru a-i ajuta pe cei loviti de acest cumplit flagel? Nu doresti sa intorci spatele celor de langa tine? Ai o idee? Vrei sa dai o mana de ajutor?
Vino cu o propunere!
Propunerile voastre, care vizeaza orice domeniu ce are legatura cu lupta antidrog, le puteti trimite pe adresa Agentiei Nationale Antidrog - B-dul Unirii nr. 37, bl. A4, parter, Sector 3, Bucuresti, telefon: 021/317.56.03, fax: 021/316.67.27 sau e-mail: presa_ana@yahoo.com. Toate aceste propuneri vor fi publicate pe site-ul Agentiei, iar cele mai valoroase dintre ele vor fi premiate lunar si vor fi luate in evidenta pentru a-si gasi solutionarea adecvata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.