Autoritatile olandeze au capturat in luna august, in portul Rotterdam, o cantitate record de 4,6 tone de cocaina, cu o valoare estimata pe piata neagra la 220 milioane de dolari anunta o sursa judiciara, citata de AFP, preluat de Rompres. Drogurile,
Autoritatile olandeze au capturat in luna august, in portul Rotterdam, o cantitate record de 4,6 tone de cocaina, cu o valoare estimata pe piata neagra la 220 milioane de dolari anunta o sursa judiciara, citata de AFP, preluat de Rompres. Drogurile, ascunse intr-un enorm rulou de cabluri, se aflau la bordul unei nave ce venea din Venezuela, cu destinatia Irak, via Olanda si Belgia - a afirmat Parchetul din Rotterdam. Dupa confiscarea marfii, autoritatile olandeze au cooperat in elucidarea cazului, cu politia spaniola si belgiana. In Olanda, 11 barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 15 si 50 de ani, au fost arestati. Este vorba de cetateni din Olanda, Columbia, Mexic, Venezuela, Grecia si Statele Unite ale Americii. Unul dintre suspecti, un columbian de 45 de ani, a murit, aruncandu-se de la etajul unui imobil pentru a scapa de politie.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.