Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu (foto stanga), a fost din nou contestat la meciul de la Constanta. Astfel, un grup de suporteri a afisat un banner pe care scria ironic "Mircea Sandu reales, la al XV-lea congres". Acest lucru nu
Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu (foto stanga), a fost din nou contestat la meciul de la Constanta. Astfel, un grup de suporteri a afisat un banner pe care scria ironic "Mircea Sandu reales, la al XV-lea congres". Acest lucru nu l-a impiedicat insa pe Sandu sa fie bucuros la finalul partidei cu Cehia. Presedintele FRF a declarat ca suporterii Nationalei trebuie sa aiba rabdare, deoarece se formeaza o echipa. Sandu a apreciat evolutia jucatorilor Ionut Mazilu, Cristian Chivu si Bogdan Lobont: "M-a incantat Mazilu la debut, prin realizari si efortul pe care l-a facut. Lupta pe care Chivu a avut-o cu Koller a fost extraordinara. Mutu a avut niste executii pe care isi poate depune autograful. Echipa a jucat bine, Lobont a aparat foarte bine. Satisfactia pe care au avut-o suporterii este mare. Trebuie sa avem rabdare, este doar o victorie importanta, dar trebuie sa avem rabdare pentru ca se formeaza o echipa". (MIG)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.