Prezent la meciul cu Cehia, fostul selectioner Gheorghe Hagi a apreciat curajul lui Victor Piturca in a alcatui echipa pentru acest meci. "Se poate, daca stai bine in teren, daca stai organizat, atat in faza ofensiva, cat si in cea defensiva. Nu sunt
Prezent la meciul cu Cehia, fostul selectioner Gheorghe Hagi a apreciat curajul lui Victor Piturca in a alcatui echipa pentru acest meci. "Se poate, daca stai bine in teren, daca stai organizat, atat in faza ofensiva, cat si in cea defensiva. Nu sunt altii chiar atat de buni, ii facem noi. Adi Mutu a inceput foarte bine si o sa va convingeti de valoarea lui si de jocul bun al sau, pentru ca Romania are nevoie de el, atunci cand o face bine", a spus Hagi, care a mentionat insa ca Romania mai are de parcurs un drum lung pana la obtinerea calificarii. Patronul FC Rapid, George Copos, crede in schimb ca Romania are sanse reale de calificare la Cupa Mondiala din 2006, deoarece a invins cu 2-0 selectionata Cehiei. "Este o victorie imensa, exact scorul de care aveam nevoie. Mi-ar placea sa ne calificam dupa aceasta victorie", a spus Copos. Presedintele Fundatiei Olimpice Romane, Ion Tiriac, a laudat prestatia lui Chivu in meciul de sambata: "Rezultatul din aceasta seara iti da dreptul sa visezi ca se mai poate. E greu sa spui ca Mutu a salvat echipa, si ceilalti au muncit ca robii, iar dupa parerea mea, Chivu a facut un meci de exceptie". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.