Cum era de asteptat, detinatoarele laurilor din handbalul romanesc, Silcotub Zalau si Dinamo-Baumit, au castigat la pas, ieri, meciurile sustinute in prima mansa a turului preliminar inaugural din Liga Campionilor si au luat o optiune serioasa pentru
Cum era de asteptat, detinatoarele laurilor din handbalul romanesc, Silcotub Zalau si Dinamo-Baumit, au castigat la pas, ieri, meciurile sustinute in prima mansa a turului preliminar inaugural din Liga Campionilor si au luat o optiune serioasa pentru calificarea in turul urmator. Evoluand in fata propriilor suporteri, Silcotub Zalau si-a adjudecat victoria in fata modestei grupari elvetiene Otmar St. Gallen, cu scorul de 33-21 (19-7), in vreme ce Dinamo-Baumit s-a impus lejer, in deplasare, in fief-ul galonatei echipe turce Besiktas Istanbul, cu scorul de 41-34 (22-14).
Aflata intr-o forma de zile mari, extrema Ramona Farcau a reusit sa perforeze de 13 ori poarta echipei adverse, fiind urmata pe lista celor mai bune marcatoare de Crap (7), Gatzel (6) si Ivan (4). In stilu-i caracteristic, chiar daca echipa sa s-a impus la o diferenta linistitoare pentru meciul retur, antrenorul Gheorghe Tadici nu s-a declarat prea multumit de felul in care Silcotub a inceput meciul. "Jocul nu ne-a pus probleme, dar jucatoarele noastre s-au urnit greu, daca pot spune asa. Avem noi, romanii, mentalitatea aceasta plina de suficienta, iar asta ne face numai rau. Pana la urma s-a terminat totul cu bine", a declarat Tadici, care a remarcat, totusi, evolutia foarte buna a Ramonei Farcau. Gandin-du-se deja la urmatorul meci din faza a doua preliminara, cand Silcotub va da ochi cu puternica grupare norvegiana Byasen Trondheim, Tadici a mentionat ca echipa sa va pleca spre St. Gallen pe data de 8 septembrie, urmand sa faca o escala la Viena. "Vom juca un meci amical cu Hypo Viena, in acea seara sau vineri dimineata, dupa care vom continua drumul spre St. Gallen", a declarat Tadici, care spera ca elevele sale sa joace in grupele celei mai puternice competitii continentale. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.