Sedinta de joi seara a Consiliului de Administratie de la FC Dinamo, care s-a tinut la restaurantul "Doi cocosi", a infrant dorinta de schimbare a lui Ioan Becali. Presedintele executiv al "cainilor" declara la inceputul acestei saptamani, dupa o int
Sedinta de joi seara a Consiliului de Administratie de la FC Dinamo, care s-a tinut la restaurantul "Doi cocosi", a infrant dorinta de schimbare a lui Ioan Becali. Presedintele executiv al "cainilor" declara la inceputul acestei saptamani, dupa o intalnire a actionarilor, ca Dinu, in prezent administrator delegat al clubului, va deveni director tehnic. Andone a amenintat cu plecarea in cazul in care Procuroru' se baga peste el, iar presedintele CA, Nicolae Badea, a fost alaturi de actualul tehnician. "Vrem sa va reconfirmam foarte clar ca Ioan Andone este in continuare antrenorul principal al echipei Dinamo, cu responsabilitatile specifice acestei functii", a spus Badea la finalul sedintei de joi. Oficialul dinamovist a precizat ca administratorul delegat Cornel Dinu va continua sa se consulte cu Andone, dar nu din pozitia de director tehnic. "S-a reconfirmat ca domnul Cornel Dinu, care are si pregatirea profesionala, si pregatirea tehnica necesara, in calitatea pe care o are, de membru al Consiliului de Administratie, trebuie sa colaboreze strans cu Andone, atat de strans cat considera Ioan Andone si Cornel Dinu", a subliniat Badea. "In organigrama clubului, domnul Cornel Dinu a ramas ca administrator delegat. Iesind din aceasta functie pentru a fi director tehnic insemna pierderea calitatii de membru in Consiliul de Administratie", si-a explicat Ioan Becali infrangerea. El a precizat ca cei doi se vor consulta ca si pana acum. "Nu sunt probleme la Dinamo. Avem un antrenor si nu avem intentia de a ne desparti de el. Fiti siguri ca vom avea curajul sa ne reunim, cand vrem sa ne despartim de Andone, il chemam si pe Andone si vom regla conturile. Nu o sa facem un secret. Credeti ca daca il dam afara pe Andone, o sa-l dam marsaveste, pe la spate? Noi avem un antrenor pe care ne bazam", a spus Becali. Acesta a sustinut in continuare ideea colaborarii. "Jocul ne-a nemultumit pe toti, inclusiv pe antrenor, si amandoi incearca acum sa colaboreze, pentru ca sa ajungem acolo unde ne gandim cu totii", a mentionat fostul impresar. "Domnul Dinu m-a ajutat cu prezentarea echipei Omonia Nicosia. E normal sa ma sfatuiesc cu un om care a fost antrenor si a fost un mare antrenor", a spus Andone. La randul sau, Gigi Netoiu, unul dintre actionarii clubului, a precizat ca nu s-a pus problema schimbarii antrenorului: "Andone are responsabilitatile pe care le-a avut si pana acum. Nu s-a pus niciodata problema ca cineva sa doreasca schimbarea lui Andone". Referindu-se la discutia purtata intre actionari, la inceputul saptamanii, Netoiu a spus: "Acum doua zile l-am intrebat pe Andone daca este de acord sa colaboreze cu Dinu. Poate sa o faca o ora, jumatate de ora sau deloc, e problema lor. Lui Andone nu i s-a luat nimic din ce a avut pana acum". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.