Fundasul stelist George Ogararu a dialogat cu suporterii, pe forumul site-ul oficial al echipei de Ghencea, marturisind ca antrenorul ucrainean Oleg Protasov este diferit de tehnicianul din sezonul trecut, italianul Walter Zenga. "Ramane de vazut, in
Fundasul stelist George Ogararu a dialogat cu suporterii, pe forumul site-ul oficial al echipei de Ghencea, marturisind ca antrenorul ucrainean Oleg Protasov este diferit de tehnicianul din sezonul trecut, italianul Walter Zenga. "Ramane de vazut, in urma rezultatelor, care va fi mai bun", a spus Ogararu la intrebarea care din cei doi tehnicieni este mai valoros. Ogararu a spus ca a discutat cu Zenga imediat dupa meciul retur cu Rosenborg, fiind certat de actualul antrenor de la Steaua Rosie pentru felul in care "ros-albastrii" au pierdut calificarea in grupele Ligii Campionilor. Ogararu a mai spus ca Dinamo, pe care Steaua o va intalni in etapa a 6-a a Diviziei A (pe 18 septembrie), in Ghencea, joaca slab. Jucatorul stelist a precizat ca Florentin Dumitru va trebui sa-si recastige locul in echipa in fata lui Banel Nicolita. Ogararu a mentionat ca dupa ce Steaua a eliminat pe Valencia, in sezonul trecut de Cupa UEFA, jucatorii au simtit ca pot ajunge in finala competitiei. Despre partida retur cu Rosenborg, Ogararu a opinat ca "miza meciului a fost prea mare si, pana ne-am intrat in ritm, meciul era ca si pierdut". Oamenii care au influentat decisiv cariera lui Ogararu sunt Marius Lacatus si Walter Zenga. "Lacatus mi-a fost mai mult decat antrenor la Otelul Galati. Mi-a fost coleg de echipa, frate mai mare, prieten si-mi este nas. Imi doresc ca intr-o zi sa antreneze Steaua", a spus Ogararu, care doreste sa urmeze o cariera de antrenor, dupa ce isi va incheia cariera de jucator. El doreste sa joace si in strainatate si ar prefera Italia sau Spania, echipa sa preferata fiind AC Milan. Ogararu nu ar pleca la o echipa din Asia sau Rusia, in nici un caz la varsta aceasta. El il considera pe Steve Gerrard, de la Liverpool, cel mai bun fotbalist al momentului in lume, iar daca baiatul sau ar fi sa joace fotbal, ar vrea sa evolueze ca atacant. Cel mai fericit moment al lui Ogararu la Steaua a fost debutul sau, cu Olimpia Satu Mare, in 1998, si meciul cu FC Arges (1-0), din prima etapa, cand a fost capitan al echipei, in premiera, la meciul sau cu numarul 100 in Divizia A. Internationalul de 25 de ani si-a inceput cariera ca fundas stanga, iar primul sau antrenor a fost Radu Troi. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.