Presedintele FR Box, Rudel Obreja, a declarat, ieri, ca beneficiile galei de box profesionist, care va avea loc, in aceasta seara, la Buzau, cu opt meciuri in program, dintre care doua pentru titlul national, urmeaza sa aiba ca destinatie construirea
Presedintele FR Box, Rudel Obreja, a declarat, ieri, ca beneficiile galei de box profesionist, care va avea loc, in aceasta seara, la Buzau, cu opt meciuri in program, dintre care doua pentru titlul national, urmeaza sa aiba ca destinatie construirea unor case in satele Panatau si Ploisor pentru familii afectate de inundatii. Meciurile vedeta ale galei sunt reprezentate de lupta dintre Valdemar Cucereanu si Constantin Stan pentru titlul national la categoria pana si de batalia pentru centura de campion national la categoria usoara intre Gheorghe Satran si Marin Savu. Gala va fi gazduita de Sala Sporturilor, incepand cu ora 20, iar in deschidere vor avea loc cinci meciuri de box feminin intre componentele lotului tricolor care se pregateste pentru Mondialele din Rusia. Costul unui bilet este de 50.000 de lei vechi, iar bugetul galei se ridica la 750 de milioane de lei vechi, dintre care 350 de milioane sunt rezervate pentru bursele pugilistilor. In conferinta de presa de ieri, Rudel Obreja a mai precizat ca au aparut deja persoane dornice sa primeasca licenta de organizare a galelor de box profesionist. "Vor primi licenta cei interesati atunci cand fenomenul va fi pus pe picioare. Nu vrem ca unii sa compromita ceea ce am inceput'', a punctat Obreja, adaugand ca urmatoarea gala va avea loc pe 23 septembrie, la Craiova, iar beneficiile vor fi varsate tot pentru ajutorarea unor familii aflate in dificultate. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.