Toti cei trei jucatori romani de tenis care au fost prezenti pe tabloul principal al concursului de simplu din cadrul ultimului turneu de Grand Slam al anului au parasit US Open inca din turul inaugural, grabindu-se, probabil, sa revina cat mai reped
Toti cei trei jucatori romani de tenis care au fost prezenti pe tabloul principal al concursului de simplu din cadrul ultimului turneu de Grand Slam al anului au parasit US Open inca din turul inaugural, grabindu-se, probabil, sa revina cat mai repede in tara, pentru a participa la "BCR Open Romania 2005". Astfel, dupa ce Razvan Sabau a fost invins de veteranul Aggasi, marti seara, a fost randul vedetelor Andrei Pavel si Victor Hanescu sa rateze calificarea in turul secund al competitiei dotate cu premii in valoare totala de opt milioane de dolari. Dupa cum informeaza site-ul oficial al intrecerii de peste Ocean, Pavel a fost eliminat de britanicul Andy Murray, care l-a invins cu scorul de 6-3, 3-6, 3-6, 6-1, 6-4, iar Hanescu a fost obligat de caldura excesiva sa abandoneze in setul al patrulea din meciul cu Albert Montanes, la scorul de 6-4, 3-6, 6-3, 2-1 pentru spaniol. De altfel, caldura si umiditatea au fost foarte ridicate in New York, din cauza apropierii ciclonului Katrina, care va aduce averse de ploaie insotite de rafale puternice de vant in urmatoarele zile, Hanescu nefiind singurul care a cedat in fata naturii, ieri francezul Mickael Llodra fiind internat de urgenta deoarece i-a scazut brusc tensiunea arteriala. Pentru prezenta in primul tur la US Open, Pavel, Hanescu si Sabau vor primi de la organizatori cate un punct ATP si cate un cec in valoare de 15.000 de dolari. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.