In tara
Cerul va fi variabil cu innorari mai accentuate in sud-vestul tarii unde local va ploua. Cantitatile de apa vor depasi izolat 25 de l/mp in Carpatii Meridionali si in Subcarpatii Getici. In restul teritoriului va ploua cu totul i
In tara
Cerul va fi variabil cu innorari mai accentuate in sud-vestul tarii unde local va ploua. Cantitatile de apa vor depasi izolat 25 de l/mp in Carpatii Meridionali si in Subcarpatii Getici. In restul teritoriului va ploua cu totul izolat dupa-amiaza. Vantul va prezenta unele intensificari in Dobrogea, Baragan si sudul Moldovei. Temperaturile maxime, in scadere in est si sud-est, vor fi cuprinse intre 20 si 29 de grade, iar cele minime, intre 8 si 18 grade, usor mai coborate in depresiunile din estul Transilvaniei. Noaptea si dimineata, local in centru si vest se va produce ceata.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil, mai mult noros spre seara si noaptea, cand temporar va ploua. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, in scadere, va fi de 27-28 de grade, iar minima, de 14-15 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.