Astazi romanii praznuiesc pe Sfantul Apostol Andrei, care, crestinand in secolul I populatiile din sud-estul tarii, i-a conferit Bisericii noastre calitatea de apostolica, ceea ce are o importanta spirituala. E drept ca si legionarii romani, asezati
Astazi romanii praznuiesc pe Sfantul Apostol Andrei, care, crestinand in secolul I populatiile din sud-estul tarii, i-a conferit Bisericii noastre calitatea de apostolica, ceea ce are o importanta spirituala. E drept ca si legionarii romani, asezati in vestul tarii, au contribuit si ei la crestinarea poporului nostru, inca de la nasterea sa. Astfel, Biserica noastra, cu vechimea ei bimilenara, a ajuns stalpul in jurul caruia s-au construit cultura si spiritualitatea romaneasca si care, in zilele noastre, are un ritual devenit clasic la noi, a fost supusa unor atacuri de netolerat. Dumnezeu vede, judeca si nu pedepseste cu mana!

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.