Art Garfunkel, jumatatea celebrului duo Simon&Garfunkel, a fost acuzat de posesie de droguri, dupa ce o tigara de marijuana a fost gasita, se pare, in masina sa, la sfarsitul saptamanii trecute, relateaza Sky News Online. Purtatorul de cuvant al
Art Garfunkel, jumatatea celebrului duo Simon&Garfunkel, a fost acuzat de posesie de droguri, dupa ce o tigara de marijuana a fost gasita, se pare, in masina sa, la sfarsitul saptamanii trecute, relateaza Sky News Online. Purtatorul de cuvant al Politiei new-yorkeze a declarat ca Garfunkel a fost tras pe dreapta de catre un politist, iar la o cercetare mai amanuntita a masinii s-a descoperit o tigara de marihuana nefumata. Cantaretul in varsta de 63 de ani trebuie sa mearga la tribunal pe data de 22 septembrie. El a mai fost arestat in urma unor acuzatii asemanatoare in ianuarie, anul trecut, cand i s-au gasit droguri in buzunare. Garfunkel a pledat atunci vinovat si a fost amendat cu echivalentul sumei de 150 de euro. In anul 2003, Simon si Garfunkel au avut primul lor tur in Statele Unite, dupa 20 de ani. Colaborarea de sase ani a duo-ului, din 1964 pana in 1970, a dat nastere la hituri ca "Mrs. Robinson," "Sound of Silence", "El condor pasa" si "America". Neintelegeri personale au dus la o despartire destul de urata a celor doi in 1970. Cei doi au urmat cariere solo, reunindu-se foarte rar, pentru cateva concerte. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.