Targul international de mobila BIFE-TIMB 2005 va reuni 470 firme, dintre care 380 romanesti si 90 din strainatate, numarul expozantilor majorandu-se cu 10% fata de 2004.
Manifestarea, care se desfasoara intre 7 si 11 septembrie, la Romexpo, est
Targul international de mobila BIFE-TIMB 2005 va reuni 470 firme, dintre care 380 romanesti si 90 din strainatate, numarul expozantilor majorandu-se cu 10% fata de 2004.
Manifestarea, care se desfasoara intre 7 si 11 septembrie, la Romexpo, este organizata in colaborare cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania, suprafata de expunere fiind de aproape 45.000 mp. "Tematica BIFE-TIMB face ca oferta din standuri sa fie bogata si variata, de la mobilier pentru uz casnic, birouri, spatii publice, decoratiuni interioare, produse pentru decoratiuni interioare si exterioare, pana la cladiri din lemn, accesorii si materiale auxiliare pentru mobila, echipamente, masini, utilaje si instalatii pentru industria lemnului", a precizat Mariana Dicianu, director Romexpo. Tematicile abordate in cadrul BIFE-TIMB vor fi cuprinse in doua sectiuni, una de industria mobilei, cealalta, "Mobila", fiind structurata pe tematice destinate ofertei producatorilor si comerciantilor de mobila. In acelasi timp cu BIFE-TIMB se desfasoara si cea de-a VI-a editie a Proshop, salon specializat pentru dotarea magazinelor, prezentarea marfurilor si promovarea vanzarilor. Programul de vizitare a expozitiilor va fi intre orele 10,00 si 18,00, iar pretul biletului de intrare este de 6 lei noi. (M.C.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.