Nu cu multa vreme in urma, "National Geographic" a lansat, sub genericul "Real?" un ciclu de emisiuni TV in care incearca sa descifreze cateva dintre misterele neelucidate ale timpului nostru (si nu numai): OZN-urile, fantomele, combustia spontana, Y
Nu cu multa vreme in urma, "National Geographic" a lansat, sub genericul "Real?" un ciclu de emisiuni TV in care incearca sa descifreze cateva dintre misterele neelucidate ale timpului nostru (si nu numai): OZN-urile, fantomele, combustia spontana, Yeti s.a.m.d. Marturisesc fara jena ca ma uit cu mare placere la astfel de incursiuni neconventionale in lumea stranietatilor. Deunazi, "zapand" - vorba lui Andrei Plesu - intr-o doara cu telecomanda, am dat peste postul TVRM. Habar n-am ce hram poarta acest canal. Initial, neobservand sigla din coltul ecranului, am crezut ca am nimerit peste National Geographic, la documentarul cu fantomele, pentru ca asta aveam in fata ochilor: o fantoma vioaie, fantoma crainicului George Marinescu, cel caruia i se umplea gura de o dulce saliva cand rostea numele "tovarasului Nicolae Ceausescu" pe care tovaras l-a insotit ca vornicel intr-o gramada de incursiuni mapamondice.
De data asta, saliva fantomei era numai fiere la adresa Aliantei DA si, in special, la aceea a presedintelui Basescu; o fiere bine disimulata, sub aparenta unei obiective retrospective politice a vremii din urma. Ma uitam la George Marinescu (care, Doamne iarta-ma, asa si arata) si - precum in cazul unor imagini netrucate cu OZN-uri, m-a strabatut un fior de placere: deci fantomele exista! Atata doar ca eu stiam ca fantomele n-au apartenenta politica. Or, se vedea de la o posta ca fantoma lui G.M. e de stanga: o stanga atroce, made in PSD.
Nu mai ramane decat ca fostul vornicel al lui Nicolae Ceausescu sa-si incheie viitoarele emisiuni cu binecunoscutul indemn: "Fantome din toate tarile, uniti-va!"


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.