Secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ioan Dobrescu, a declarat ieri ca nu exclude posibilitatea incheierii unui nou contract cu antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang, dupa rezilierea actualelor intelegeri. "Nu ne gandim ni
Secretarul general al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Ioan Dobrescu, a declarat ieri ca nu exclude posibilitatea incheierii unui nou contract cu antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang, dupa rezilierea actualelor intelegeri. "Nu ne gandim nici o secunda sa-i indepartam pe Belu si Bitang. Se poate discuta, dupa ce actualul contract se reziliaza, o alta intelegere, tot cu ei si cu federatia", a spus Dobrescu, dupa desfiintarea lotului olimpic feminin de gimnastica. Oficialul COSR mai sustine ca la gimnastica lucrurile nu pot continua din scandal in scandal. "Asa nu se mai poate, cu scandal la doua saptamani, cu superconflicte la trei luni! Nu putem ajunge asa la JO si vrem o schimbare precisa a datelor problemei", a subliniat Dobrescu. "Nu trebuie nici sa dramatizam. Viata merge inainte. Nu trebuie sa ne pierdem ori de cate ori avem o situatie conflictuala. Vom cere FRG sa ne identifice componentele unui nou lot olimpic", a adaugat Dobrescu, dupa care a punctat faptul ca FRG trebuie sa ia rapid masuri pentru ca Romania sa se prezinte cu ce are mai bun la JO de la Beijing. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.