Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan (foto), a declarat ca jucatorii pregatiti de Dorinel Munteanu au fost trimisi, incepand de ieri, intr-un minicantonament la Vatra Dornei, pentru a-si reface moralul dupa rezultatele slabe din campionat. Conduc
Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan (foto), a declarat ca jucatorii pregatiti de Dorinel Munteanu au fost trimisi, incepand de ieri, intr-un minicantonament la Vatra Dornei, pentru a-si reface moralul dupa rezultatele slabe din campionat. Conducerea clubului considera ca jucatorii au nevoie de cateva zile de odihna, dupa parcursul solicitant din Cupa UEFA-Intertoto. "Am observat ca jucatorii nu se mai mobilizeaza in teren asa cum ne-am fi dorit. Ei trebuie sa uite cat mai repede meciurile din Intertoto. De aceea i-am trimis la munte, sa se ozonifice si sa revina cu picioarele pe pamant. S-au pierdut puncte importante acasa, pentru care nu exista scuze", a spus Muresan. CFR Cluj ocupa locul sapte in Divizia A dupa patru etape, cu o victorie si trei egaluri, totalizand sase puncte. Antrenorul-jucator Dorinel Munteanu a fost convocat la echipa nationala si se afla in cantonament pentru meciul cu Cehia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.