Un sofer de pe o ambulanta, din Barlad, este acuzat ca a batut cu pumnii si picioarele un bolnav psihic, lesinat pe strada, sub privirile unui politist comunitar care anuntase Serviciul de Ambulanta pentru transportul barbatului la spital. Incidentul
Un sofer de pe o ambulanta, din Barlad, este acuzat ca a batut cu pumnii si picioarele un bolnav psihic, lesinat pe strada, sub privirile unui politist comunitar care anuntase Serviciul de Ambulanta pentru transportul barbatului la spital. Incidentul s-a petrecut in apropierea unei benzinarii din municipiu, unde soferul de pe ambulanta se dusese sa alimenteze masina chiar in momentul in care barbatul respectiv era lesinat in plina strada. Desi agentul comunitar se astepta ca ambulanta respectiva sa-l transporte la spital pe cel lesinat, soferul a coborat din masina si a inceput sa-l loveasca cu pumnii si picioarele pe barbatul cazut in strada. "Agentul comunitar ne-a anuntat prin statie despre persoana cazuta in strada, solicitand dispecerului de serviciu sa anunte Ambulanta, ceea ce a si facut. In foarte scurt timp, a aparut la alimentat o ambulanta, politistul solicitandu-i soferului sa-l ajute pe cel cazut. Atunci, spre stupoarea agentului si a celor adunati acolo, ambulantierul a inceput sa-i dea pumni si picioare in cap si in spate, injurandu-l si spunandu-i ca el nu cara toti betivii la spital. Fara ca cineva sa mai aiba timp la vreo reactie, soferul s-a urcat in masina si a plecat in tromba. A venit apoi o ambulanta trimisa la caz si bolnavul a fost tranportat la Spitalul de adulti Barlad, a declarat Vasile Radoi, seful Politiei Comunitare Barlad, citat de Mediafax. Serviciul Judetean de Ambulanta (SJA) Vaslui a declansat o ancheta pentru a stabili sanctiunile ce vor fi luate impotriva soferului. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.