In minutul 44 al meciului Rapid - "Poli" Timisoara, V. Moldovan l-a faultat la marginea terenului pe Vasilache, chiar in dreptul bancii de rezerve a Rapidului, moment in care a fost bruscat de antrenorul secund al gazdelor, Marian Rada. In urma acest
In minutul 44 al meciului Rapid - "Poli" Timisoara, V. Moldovan l-a faultat la marginea terenului pe Vasilache, chiar in dreptul bancii de rezerve a Rapidului, moment in care a fost bruscat de antrenorul secund al gazdelor, Marian Rada. In urma acestui incident, Moldovan a primit cartonas galben, iar Rada a fost trimis in tribuna de Corpodean. Moldovan a fost huiduit de publicul giulestean in momentul inlocuirii, el aplaudandu-i in schimb pe spectatorii bucuresteni. Referindu-se la incidentul dintre Marian Rada si Moldovan, Dinu Gheorghe a spus: "Pacat ca un jucator de o asemenea valoare, care a facut atatea pentru echipa nationala, isi incheie cariera intr-un asemenea mod! Stiti dumneavoastra la cine ma refer!". In replica, Moldovan a afirmat: "In urma faultului pe care l-am facut la Vasilache, marele antrenor Rada de la Rapid, parca Rada il cheama, ca imi scapa numele, m-a imbrancit si mi se pare ca m-a si scuipat. Ce pretentii sa am de la suporteri, daca un antrenor se comporta asa? Astea sunt limitele domnului Rada. Sa ne mai lase si presedintele Rapidului (n.r. - Gheorghe Dinu), si Rada sa ne mai lase. Sa aiba grija de ei sa nu le dea multe goluri astia de la Feyenoord. Prea se umfla in pene!". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.