Formatia punk Green Day (foto) a castigat sapte premii la MTV Video Music Awards, ceremonie desfasurata duminica la Miami, relateaza Mediafax. Green Day a dominat competitia cu interpretarea furtunoasa a piesei "Boulevard of Broken Dreams", care i-a
Formatia punk Green Day (foto) a castigat sapte premii la MTV Video Music Awards, ceremonie desfasurata duminica la Miami, relateaza Mediafax. Green Day a dominat competitia cu interpretarea furtunoasa a piesei "Boulevard of Broken Dreams", care i-a adus sase din cele sapte premii castigate, printre care si premiul pentru cel mai bun videoclip al unui grup si cel mai bun videoclip rock.
Missy Elliott a primit doua premii pentru "Lose Control", printesa pop-ului Gwen Stefani a castigat de asemenea doua premii cu "Hollaback Girl" si "What U waiting for". Printre castigatori s-au numarat si Gorrilaz, cu "Feel Good, Inc".
Premiile pentru cel mai bun videoclip al unei artiste si al unui artist au fost castigate de Kelly Clarkson si, respectiv, Kanye West. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.