Presedintele PD, Emil Boc, a sustinut ieri, ca, din punct de vedere politic, stenogramele publicate in presa reprezinta adevarata oglinda a guvernarii PSD. "Trebuie sa se stabileasca daca e vorba de o infractiune, de abuz in serviciu sau de fapte ori
Presedintele PD, Emil Boc, a sustinut ieri, ca, din punct de vedere politic, stenogramele publicate in presa reprezinta adevarata oglinda a guvernarii PSD. "Trebuie sa se stabileasca daca e vorba de o infractiune, de abuz in serviciu sau de fapte ori acte de natura penala", a spus liderul PD, mentionand ca institutiile statului trebuie sa-si faca datoria. Boc a mai sustinut ca stenogramele ar trebui stranse intr-o carte si multiplicate la toate facultatile de stiinte politice pentru a fi "un model despre cum sa nu faci politica intr-un stat de drept si intr-o democratie". "Va fi un manual extrem de util si care va arata care este modelul dupa care nu trebuie sa faci politica", a conchis Boc. (R.A.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.