In legatura cu articolele, comunicatele alarmante, apelurile publicate in ultima vreme de acad. M. Draganescu in unele ziare din Capitala, Biroul de presa al Academiei Romane este imputernicit sa faca urmatoarele precizari: Faptele semnalate (tentati
In legatura cu articolele, comunicatele alarmante, apelurile publicate in ultima vreme de acad. M. Draganescu in unele ziare din Capitala, Biroul de presa al Academiei Romane este imputernicit sa faca urmatoarele precizari: Faptele semnalate (tentativa presedintelui Academiei Romane de a suprima sau reprima stiintele pozitive din Academia Romana, intentia de a schimba legea de functionare a Academiei Romane pentru a-si prelungi mandatul cu doi sau patru sau opt ani sau in eternitate, incalcarile legislatiei, instalarea unei "dictaturi inchise", brutalitatile, injuriile, abuzurile, reprimarea valorilor culturii romanesti etc.) sunt produsele imaginatiei negre a dlui. M. Draganescu. Domnia sa si-a construit un scenariu apocaliptic care, tinem sa-i asiguram pe cei interesati de soarta Academiei Romane, nu exista decat in mintea sa. Este de mirare ca ziarele serioase si agentiile de presa care au preluat acest scenariu n-au verificat, in prealabil, autenticitatea faptelor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.