Zeci de mii de locuitori ai Moscovei l-au aplaudat ieri pe spaniolul Fernando Alonso, liderul Campionatului Mondial de Formula 1, care, la bordul monopostului sau Renault, a facut o demonstratie in apropiere de Kremlin si Piata Rosie. Aceasta demonst
Zeci de mii de locuitori ai Moscovei l-au aplaudat ieri pe spaniolul Fernando Alonso, liderul Campionatului Mondial de Formula 1, care, la bordul monopostului sau Renault, a facut o demonstratie in apropiere de Kremlin si Piata Rosie. Aceasta demonstratie, la care a participat si coechipierul lui Alonso, italianul Giancarlo Fisichella, a fost organizata de firma de tutun care sponsorizeaza echipa Renault in Formula 1. In timpul unei conferinte de presa organizate inainte de demonstratie, Alonso a declarat ca doreste sa participe la un "un mega-show demn de Rusia", Fisichella exprimandu-si satisfactia fata de cumpararea, in luna ianuarie, a echipei Jordan de catre societatea de investitii cu capital rus, Midland, prezidata de Alexander Shnaider, miliardar rus naturalizat canadian. "Este foarte bine ca rusii vin spre Formula 1", a declarat Fisichella, adaugand ca a cunoscut mai multi piloti rusi de Formula 3000. In cadrul manifestarii denumita "Grand Prix-ul de la Monaco la Moscova", a avut loc o demonstratie cu scutere de apa, dar si o defilare de iahturi, "pentru a se reda ambianta din Principatul Monaco". De asemenea, a avut loc o parada a marcilor Renault, echipa care ocupa primul loc in clasamentul constructorilor in CM de Formula 1, cu 130 de puncte. In acest an, Renault a efectuat deja demonstratii asemanatoare la Roma si pe hipodromul din Istanbul. In octombrie 2003, Renault a organizat o demonstratie la Moscova, la care au asistat aproximativ 50.000 de persoane. (MCZ)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.