Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca antrenorul Ioan Andone va ramane la conducerea tehnica a echipei, in ciuda nemultumirilor exprimate de persoanele din conducerea clubului in legatura cu jocul echipe
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat ca antrenorul Ioan Andone va ramane la conducerea tehnica a echipei, in ciuda nemultumirilor exprimate de persoanele din conducerea clubului in legatura cu jocul echipei din Soseaua Stefan cel Mare. "Andone nu are nici o problema. El este sub contract cu noi. Este adevarat ca fiecare dintre noi poate avea pareri legate de joc, insa Andone ramane la Dinamo. Nimeni nu se va pune in locul lui Andone", a spus Badea, la finalul unei sedinte ce a avut loc sambata, la sediul FC Dinamo, intre membri ai conducerii clubului si antrenorul Ioan Andone. Sedinta, la care au mai participat presedintele executiv Ioan Becali si directorul executiv Cristian Borcea, a durat aproximativ o ora si un sfert, in cadrul ei discutandu-se despre problemele echipei si despre meciul retur cu Omonia Nicosia, din turul II preliminar al Cupei UEFA. "Nu ma intereseaza criticile din partea conducerii. Fiecare poate sa aiba o parere", a declarat Andone, la finalul sedintei in cadrul careia a fost reconfirmat in functia de antrenor principal. Directorul executiv Cristian Borcea a afirmat, la randul sau, ca nu s-a pus nici un moment problema demiterii lui Andone. "Nu s-a pus niciodata problema ca Andone sa nu se bucure de sustinerea conducerii. De doi ani vad speculatii in fiecare zi referitor la Andone, dar el e in continuare pe banca", a precizat Borcea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.