Margareta Costea, soacra actualului presedinte al PSD, acuzata de presedintele asociatiei Europa, Bogdan Draghici, ca si-a falsificat dosarul de revolutionar, isi sustine nevinovatia.
Decizia avocatului Margaretei Costea, de a intra in greva fo
Margareta Costea, soacra actualului presedinte al PSD, acuzata de presedintele asociatiei Europa, Bogdan Draghici, ca si-a falsificat dosarul de revolutionar, isi sustine nevinovatia.
Decizia avocatului Margaretei Costea, de a intra in greva foamei in fata Palatului Cotroceni demonstreaza "caracterul profund politic pe care il are subiectul Costea". Aparatorul Margaretei Costea, Florian Doran a declarat ca afirmatiile facute de Draghici cu privire la Margareta Costea constituie o mostra de inscenare, minciuna si dezinformare profesioniste. Doran declara ca singura vina a clientei sale este aceea de a fi mama sotiei unui om politic important, adevarata tinta a initiatorilor si executantilor acestei diversiuni. Conform aceluiasi comunicat, nimic din cele clamate de domnul Draghici nu este adevarat.
Acordul inexistent
Doran a afirmat ca Margareta Costea nu a facut presiuni asupra Institutului National de Administratie (INA), intrucat acordul dintre Institutul de Administratie Publica si a Afacerilor Bucuresti - ASEBUSS (IAPAB) si INA nu exista. Mai mult, avocatul a precizat ca dosarul de revolutionar al clientei sale este unul real si perfect legal, iar avantajele obtinute sunt inexistente. Aparatorul Margaretei Costea a adaugat ca scopul urmarit de Draghici in acest scandal este preluarea conducerii Institutului National de Administratie. "Fie din ambitie politica, fie din servilism, domnul Draghici reprezinta exemplul trist al parvenitului politic al tranzitiei", se arata in comunicatul dat publicitatii de avocat. Sursa citata mai precizeaza ca toate dovezile legate de probitatea si legalitatea Margaretei Costea vor fi prezentate justitiei "pentru restabilirea adevarului si pedepsirea actiunilor calomnioase la care a fost supusa". Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor (SSPR) a hotarat, la inceputul acestei luni, pe baza elementelor de noutate aparute, reanalizarea documentelor din dosarul de revolutionar al Margaretei Costea. La inceputul lunii august, Bogdan Draghici, participant la Revolutie si director adjunct al Institutului National de Administratie (INA), i-a contestat calitatea de revolutionar Margaretei Costea, afirmand ca aceasta si-a obtinut certificatul de revolutionar pe baza unor declaratii false. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.