Rapid a dat impresia la Skopje ca nu vrea sa forteze mai mult decat este nevoie, mai ales ca era la adapostul acelui 3-0 din Giulesti. Vardar a deschis scorul prin Naumov, care a plasat mingea cu o lovitua de cap din marginea careului mic, iar Rapid
Rapid a dat impresia la Skopje ca nu vrea sa forteze mai mult decat este nevoie, mai ales ca era la adapostul acelui 3-0 din Giulesti. Vardar a deschis scorul prin Naumov, care a plasat mingea cu o lovitua de cap din marginea careului mic, iar Rapid a egalat prin Vasilache, dupa pauza, dupa o centrare prelungita de I. Stancu. "Mi-am dorit mult sa nu pierdem, sa venim cu un rezultat pozitiv de la Skopje. Este important pentru noi, pentru moralul echipei, in vederea meciului cu Timisoara de duminica, si chiar a urmatorului tur din Cupa UEFA. Sunt nemultumit ca am ratat iar foarte mult, acest lucru fiind o problema pentru noi", a spus dupa meci antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu. Marius Maldarasanu, capitanul rapidului la Skopje, a declarat: "Ne-am asteptat la un joc mai bun, insa pentru a fi sincer trebuie sa spun ca am jucat slab. Importanta este insa pentru noi calificarea. Am vrut sa castigam pentru moralul nostru bun, dar asta este viata. Am intrat foarte relaxati pe teren, nu am tinut mingea, asa cum este jocul nostru de fapt. Cred ca ne-am relaxat dupa scorul de 3-0 din tur. Daca nu era 3-0 la Bucuresti, la Skopje se juca altfel. Suntem optimisti in continuare. Cel mai mare defect al unui fotbalist este sa nu aiba incredere in el. Sunt multi jucatori la noi care nu au incredere in ei". La randul sau, presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, a spus: "Sigur, sunt multumit de calificare, dar jocul echipei, in general, a lasat de dorit. Fotbalistii au ratat foarte mult, jucam doar o jumatate de meci, am jucat bine doar o repriza, asa cum s-a intamplat si la partida cu FC National. Ar trebui sa jucam bine un meci, de la inceput pana la final". (MIG)
VARDAR - RAPID 1-1 (1-0)
Au marcat: NAUMOV (40) / VASILACHE (58).
Stadion: "Gradski"; spectatori: 5.000.
VARDAR: Kmetovski - Gligorov, Brankovic, Sekulovski (62 Medic), Tanevski - Glogorovski (60 Kostovski), Braga, Deilson, Trickovski - Masev (53 Ristovski), Naumov. Antrenor: V. Stanojkovic.
RAPID: Minca - M. Constantin, Perja, I. Rada - Badoi (73 Art. Karamian), E. Dica, Maldarasanu (77 N. Grigorie), I. Stancu - Ilyes, Mara (51 Vasilache) - Buga. Antrenor: R. Lucescu.
Cartonase galbene: Masev (43), Tanevski (43) / I. Stancu (23).
Au arbitrat: J. Megyebiro - T. Vamos, Z. Szpisjak (toti din Ungaria).
In tur: Rapid - Vardar 3-0.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.