Antonio Plugariu este un baietel de 3 ani care a suferit pana acum nu mai putin de 5 interventii chirurgicale la cap. La 11 luni a fost diagnosticat cu cancer, dar Dumnezeu s-a milostivit de el si i-a ingaduit sa traiasca. A scapat de cumplita bo
Antonio Plugariu este un baietel de 3 ani care a suferit pana acum nu mai putin de 5 interventii chirurgicale la cap. La 11 luni a fost diagnosticat cu cancer, dar Dumnezeu s-a milostivit de el si i-a ingaduit sa traiasca.

A scapat de cumplita boala, dar a ramas cu o hidrocefalie, iar pentru drenarea lichidului cefalo-rahidian a fost supus unor repetate operatii. Ar putea scapa de bisturiul chirurgului si-ar putea trai normal daca i s-ar implanta un sistem de valve reglabile din exterior. Operatia se poate face in Spania, insa ea costa 12.000 de euro. Atata trebuie sa se stranga pentru Toni pana pe 28 septembrie, data la care are deja programata interventia chirurgicala.
Din donatiile facute de oamenii care au vrut sa ajute acest copil, s-au strans pana acum 5.868 de euro (80 de milioane de lei, 250 de euro si 2.200 de dolari in cont, plus 1.550 de euro la Teledonul ""Oameni care ajuta oameni"" de pe OTV). Pentru operatia salvatoare, baietelul de 3 ani mai are nevoie de 6.132 de euro. Le multumim tuturor oamenilor care au ajutat acest copil si-i rugam pe aceia care vor sa contribuie la salvarea lui Toni sa sune la numerele de telefon: 0232/325.525 si 0744.509.541.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.