Membrii Academiei americane de Film l-au desemnat pe producatorul Sid Ganis drept noul lor presedinte, iar actorul Tom Hanks a fost ales printre vicepresedinti, a anuntat, miercuri, institutia care decerneaza premiile Oscar. Sid Ganis, care a condus
Membrii Academiei americane de Film l-au desemnat pe producatorul Sid Ganis drept noul lor presedinte, iar actorul Tom Hanks a fost ales printre vicepresedinti, a anuntat, miercuri, institutia care decerneaza premiile Oscar. Sid Ganis, care a condus ramura producatorilor in sanul Academiei timp de 19 ani, ii urmeaza lui Frank Pierson, care a fost presedinte al organizatiei timp de patru mandate. Cat despre Tom Hanks, in varsta de 49 de ani, acesta nu a avut niciodata vreun rol oficial in Academie, care i-a decernat doua Oscaruri pentru cel mai bun actor, in 1994, pentru "Philadelphia", si anul urmator pentru "Forest Gump". In total, el a fost nominalizat de cinci ori la aceste premii, intre anii 1989 si 2001. Nominalizarile pentru urmatoarea editie a Oscarurilor, care va avea loc la 5 martie 2006 la Teatrul Kodak de la Hollywood, vor fi anuntate la 31 ianuarie 2006, a mai anuntat Academia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.