Furnizorul de solutii informatice de afaceri SIVECO Romania estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30% fata de nivelul de 30 milioane de dolari din 2004, a declarat agentiei Mediafax directorul de marketi
Furnizorul de solutii informatice de afaceri SIVECO Romania estimeaza ca va inregistra in acest an o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 30% fata de nivelul de 30 milioane de dolari din 2004, a declarat agentiei Mediafax directorul de marketing al companiei, Anca Crahmaliuc. "Ritmul de crestere estimat pentru acest an este apreciabil, daca tinem cont de cifra de afaceri obtinuta in 2004", a spus Crahmaliuc.
In prima jumatate a acestui an, SIVECO a semnat contracte cu 35 de clienti noi, cea mai mare parte, respectiv 90%, fiind organizatii din sectorul privat. "Compania a inregistrat in mod constant, de la infiintare pana in prezent, cresteri anuale ale cifrei de afaceri de peste 50%", a spus intr-un comunicat Irina Socol, director general al SIVECO Romania.
Potrivit companiei, care citeaza un studiu al IDC, SIVECO a detinut, in primul semestru al acestui an, o cota de 18,7% din piata solutiilor informatice de afaceri - EAS, pastrandu-si prima pozitie din acest segment. In anul 2003, compania avea o cota, conform IDC, de 31% pe piata locala EAS, care a inregistrat o crestere spectaculoasa, de 92%. "Evolutia afacerilor noastre in domeniul EAS se aliniaza evolutiei generale a pietei romanesti de IT, caracterizata de fluctuatii importante de la un an la altul, relativ greu previzibile si dependenta de pornirea, respectiv finalizarea unor proiecte mari, cu un ciclu lung de desfasurare, de la licitatie pana la incheiere", a precizat Socol.
Pe segmentul serviciilor IT, SIVECO are o cota de 9,2%, fiind lider intr-un clasament dedicat integratorilor de sistem. In 2003, cota era de 11% din piata. La nivel absolut, SIVECO a inregistrat o majorare a veniturilor pe aceasta piata.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.