Comerciantii care vor vinde produse de carne fara a specifica in mod clar originea acestora vor fi sanctionati de inspectorii Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare (ANSV) cu amenzi cuprinse intre doua si trei mii de lei (20-30 milioane lei vechi),
Comerciantii care vor vinde produse de carne fara a specifica in mod clar originea acestora vor fi sanctionati de inspectorii Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare (ANSV) cu amenzi cuprinse intre doua si trei mii de lei (20-30 milioane lei vechi), se arata intr-o hotarare aprobata ieri de Guvern.
Actul normativ prevede o serie de sanctiuni pentru firmele si comerciantii care nu respecta normele sanitar-veterinare la transportul, depozitarea si vanzarea tuturor produselor alimentare, precum si in ceea ce priveste asigurarea sanatatii animalelor. Vanzarea animalelor fara un certificat de sanatate va fi sanctionata cu amenda de la 500 la 1.000 de lei (5-10 milioane lei vechi).


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.