Plecate la drum in actuala editie de campionat cu ambitii mari, ambele formatii au deziluzionat in primele trei etape, acumuland doar cate 4 puncte din 9 posibile. Capul de afis al celei de-a patra etape a Diviziei A este tinut de intalnirea dintr

Plecate la drum in actuala editie de campionat cu ambitii mari, ambele formatii au deziluzionat in primele trei etape, acumuland doar cate 4 puncte din 9 posibile.

Capul de afis al celei de-a patra etape a Diviziei A este tinut de intalnirea dintre Rapid si Poli Timisoara. Pana nu cu mult timp in urma infratite la nivelul suporterilor, cele doua formatii se afla acum in criza acuta de rezultate, partida din Giulesti anuntandu-se una pe viata si pe moarte.
RAZBUNARE. Ultimul meci disputat intre cele doua echipe, la 23 aprilie anul acesta, a reprezentat o adevarata umilinta pentru bucuresteni, care au pierdut la scor de forfait chiar pe Stadionul Giulesti, cu scorul de 0-3. In afara rezultatului, partida respectiva a avut si o istorie speciala, Rapid si Timisoara fiind fortate de LPF sa joace fara spectatori, dupa ce galeria ""visiniilor"" a scandat obscenitati la un meci cu Steaua. ""Sper sa repetam evolutia din primavara. Din pacate, in primele trei etape care au trecut pana acum am stat foarte prost la capitolul finalizare, dar trebuie sa depasim acest handicap cat mai curand. Fotbalul se joaca pe goluri, iar noi trebuie sa dam cel putin cu unul mai mult decat adversarii nostri"", a declarat ieri Cosmin Olaroiu. De partea cealalta, Razvan Lucescu vrea sa se reabiliteze in fata suporterilor dupa semiesecul inregistrat in meciul cu FC Arges. ""Stiu ca Timisoara reprezinta o forta, dar sunt sigur ca elevii mei vor obtine un rezultat bun"".

INCA UN SPONSOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.