De trei ori s-a intalnit Sorin Miscoci, cameramanul de la Prima TV, cu anchetatorii romani care investigheaza rapirea din Irak. Ieri, acesta a facut ultimele declaratii in legatura cu detinerea sa si a celorlati doi jurnalisti mai bine de 55 de zile
De trei ori s-a intalnit Sorin Miscoci, cameramanul de la Prima TV, cu anchetatorii romani care investigheaza rapirea din Irak. Ieri, acesta a facut ultimele declaratii in legatura cu detinerea sa si a celorlati doi jurnalisti mai bine de 55 de zile la Bagdad. Miscoci a declarat ca se va constitui parte vatamata in proces, in momentul in care vor fi stabiliti vinovatii. De asemenea, el a mai adaugat si faptul ca nu se poate pronunta in legatura cu implicarea lui Muhammad Munaf in rapirea sa, a lui Marie-Jeanne Ion si a lui Ovidiu Ohanesian. Cameramanul va mai avea intalniri cu procurorii, deoarece vrea sa clarifice cateva aspecte ale dosarului in care este audiat ca martor. Este vorba despre unele documente la care Miscoci nu a avut acces, deoarece contin informatii clasificate.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.