Razvan Rat (integralist) si Ciprian Marica (titular, schimbat in minutul 71 de Bielik) au jucat pentru Sahtar Donetk, 1-1 in deplasare cu Inter Milano. Rat a pasat decisiv la golul lui Sahtar. Pentru campioana Ucrainei, Flavius Stoican si Cosmin Bara
Razvan Rat (integralist) si Ciprian Marica (titular, schimbat in minutul 71 de Bielik) au jucat pentru Sahtar Donetk, 1-1 in deplasare cu Inter Milano. Rat a pasat decisiv la golul lui Sahtar. Pentru campioana Ucrainei, Flavius Stoican si Cosmin Baracuan au fost rezerve. Antrenorul lui Sahtar, Mircea Lucescu, a declarat dupa meci ca un nou succes cu Sahtar Donetk in campionat este mai important decat castigarea Cupei UEFA, informeaza site-ul oficial al clubului ucrainean. "Pentru noi, victoriile din campionat sunt mai importante decat meciurile din Cupa UEFA. Este important sa crestem in valoare, pentru ca, mai apoi, sa ne masuram puterile cu marile echipe ale Europei si sa ne putem adjudeca un trofeu. Este usor sa iti stabilesti un obiectiv, insa este mult mai greu sa formezi o echipa puternica, pentru ca un astfel de obiectiv cere timp si bani", a declarat Lucescu, raspunzand provocarii lansate de patronul echipei, Rinat Ahmetov, de a castiga Cupa UEFA * Bogdan Lobont a fost rezerva pentru Ajax, 3-1 acasa cu Brondby, in timp ce coechipierul sau Nicolae Mitea, accidentat, nu a fost inclus in lot * Marius Mitu nu a facut parte din lotul lui Anderlecht, 2-0 in deplasare cu Slavia Praga. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.