Liverpool, detinatoarea UEFA Champions League, si TSKA Moscova, castigatoarea ultimei editii a Cupei UEFA, se vor intalni in aceasta seara, de la ora 21,45, pe Stadionul "Loius II" din Monte Carlo pentru cea de-a 30-a editie a Supercupei Europei. Liv
Liverpool, detinatoarea UEFA Champions League, si TSKA Moscova, castigatoarea ultimei editii a Cupei UEFA, se vor intalni in aceasta seara, de la ora 21,45, pe Stadionul "Loius II" din Monte Carlo pentru cea de-a 30-a editie a Supercupei Europei. Liverpool a mai castigat trofeul in 1977 (1-1 in deplasare si 6-0 acasa cu Hamburger SV) si 2001 (3-2 cu Bayern Munchen). Meciul din aceasta seara va fi arbitrat de o brigada olandeza, formata din Rene Temmink (central), Adriaan Inia, Rob Meenhuis (asistenti) si Eric Braamhaar (rezerva). Cu ocazia Supercupei Europei, UEFA a desemnat si cei mai buni jucatori pe posturi in sezonul 2004-2005 al cupelor europene. Fostul portar al Stelei, Helmuth Duckadam, a inmanat premiul pentru cel mai bun goal-keeper, acordat de UEFA lui Petr Cech (Chelsea). Duckadam a deschis ceremonia de premiere. Premiul pentru cel mai bun fundas a fost castigat de John Terry (Chelsea), cel pentru cel mai bun mijlocas i-a revenit brazilianului Kaka (AC Milan), iar Ronaldinho (FC Barcelona) a obtinut trofeul pentru cel mai bun atacant.Tot in cadrul acestei ceremonii a fost desemnat si cel mai bun jucator care a evoluat in Europa, in sezonul trecut, premiul fiindu-i acordat jucatorului de la Liverpool, Steven Gerrard. Intr-o sectiune speciala a premiilor UEFA, Rafa Benitez (Liverpool) si Valeri Gazzaiev (TSKA Moscova) au primit premiul pentru cel mai bun antrenor in sezonul trecut. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.