Conservatorii din Gorj au luat foarte in serios ideea anticipatelor, motiv pentru care ei deja si-au realizat listele pentru un eventual scrutin inainte de termen. Potrivit vicepresedintelui filialei, Constantin Facea, deputatul Pantelimon Manta - ca
Conservatorii din Gorj au luat foarte in serios ideea anticipatelor, motiv pentru care ei deja si-au realizat listele pentru un eventual scrutin inainte de termen. Potrivit vicepresedintelui filialei, Constantin Facea, deputatul Pantelimon Manta - care nu stia de aceasta actiune - era pus al doilea pe lista.
Facea a spus ca, la cererea sa, el figureaza pe primul loc pe lista pentru Senat, deciziile fiind luate in cadrul Biroului Judetean al filialei si inaintate conducerii centrale a partidului.
Conservatorul a precizat ca liderul interimar al organizatiei, Valentin Mogoe, se afla pe primul loc la deputati, iar actualul deputat Pantelimon Manta este trecut doar pe locul al doilea.
Vicepresedintele PC Gorj a mai mentionat ca filiala si-a intocmit liste si cu viitorii candidati pe care ii va sustine pentru Consiliul Judetean.
In replica, Manta a spus ca, in aceste conditii, este cazul sa isi revizuiasca atitudinea fata de colegii sai si sa se gandeasca mai serios daca ramane sau nu membru al filialei. "Astia sunt glumeti! Eu speram sa pot ajuta partidul, nu partidul pe mine, dar, oricum, lucrul asta imi da de gandit.", a spus deputatul conservator.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.