Chiar daca reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a pierdut ultimul meci din cea de-a doua grupa semifinala a Europenelor de junioare din Austria, fiind invinse destul de lejer de Danemarca, sperantele de a cuceri o noua medalie continentala n
Chiar daca reprezentativa feminina de handbal a Romaniei a pierdut ultimul meci din cea de-a doua grupa semifinala a Europenelor de junioare din Austria, fiind invinse destul de lejer de Danemarca, sperantele de a cuceri o noua medalie continentala nu au fost deloc diminuate. Si asta, pentru ca selectionata tricolora antrenata de Gavril Cozma va fi prezenta, totusi, in semifinalele competitiei gazduite de Sala Sporturilor din Viena, obtinand vizele pentru aceasta faza gratie locului secund obtinut in Grupa M II. Conform site-ului EHF, astazi, de la ora 18, Romania va da ochi cu lidera seriei M I, puternica selectionata a Frantei, pentru un loc in finala, in vreme ce Danemarca va intalni trei ore mai tarziu reprezentativa Sloveniei.
Considerate de specialisti drept principale favorite la cucerirea trofeului, tricolorele au fost de nerecunoscut in ultima parte a meciului de miercuri, cu Danemarca, spre disperarea antrenorului Gavril Cozma, suparat pe indisciplina tactica din teren. "Le-am spus ca nu trebuie sa gandim ca suntem deja calificati in semifinale si ele exact asta au facut. Lipsa de concentrare ne-a costat scump. Dar asta e, mergem mai departe! Nimic nu este pierdut si va trebui sa batem Franta", declara cu naduf Cozma. Acuzand o oarecare oboseala acumulata in meciurile de pana acum, cea mai buna jucatoare a meciului cu danezele, Patricia Vizitiu, considera ca Romania poate castiga laurii europeni. "Nu mai avem voie sa facem pasi gresiti. Suntem intr-o forma foarte buna si sunt convinsa ca invingem Franta", a spus Vizitiu, care se gandeste la o posibila revansa in fata Danemarcei chiar in finala.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.