FIZZ, INTR-UN FILM EROTIC. Il stiam noi pe Fizz ca fiind un personaj controversat, dar nu ne asteptam chiar sa joace intr-un film erotic. Ii apartin si scenariul si regia, iar in rolul principal s-a distribuit pe... el. Se anunta scene fierbinti, ala
FIZZ, INTR-UN FILM EROTIC. Il stiam noi pe Fizz ca fiind un personaj controversat, dar nu ne asteptam chiar sa joace intr-un film erotic. Ii apartin si scenariul si regia, iar in rolul principal s-a distribuit pe... el. Se anunta scene fierbinti, alaturi de cele cinci manechine de la agentia care ii poarta numele. Pelicula XXL l-a usurat pe Fizz de 100.000 de euro, dar nu-l jeliti, caci are balta peste, la cate afaceri invarte. Serialul, de cinci episoade, ale carui filmari s-au incheiat miercuri seara, va putea fi vizionat in curand pe site-ul sau, dar nu moca, ci contra sumei de 4 euro. E clar ca are nas la afaceri, din moment ce colectia sa de blugi s-a dat ca painea calda, reusind sa vanda, in doar doua luni, marfa de circa 20.000 de euro. O performanta in moda romaneasca: ""Trebuie sa stii sa faci afaceri, sa stii in ce sa investesti, sa stii sa-ti faci reclama. Nu sunt un solist talentat, nu am zis asta niciodata, asa ca nu vreau sa mai aud critici. Pentru mine muzica este o pasiune, dar si un mod de a ma face cunoscut"". (Simona Ecovoiu)
CLANUL DRAGOMIR. Nepotul lui Mitica Dragomir joaca, la doar un an si cateva luni, fotbal: ""E clar, e mostenire de familie, baietelul meu se uita la meciurile televizate si da bine cu piciorul in minge. Poate va ajunge fotbalist, sa-i faca pe plac bunicului"", se mandreste Bogdan Dragomir, tatal pustiului. In alta ordine de idei, Bogdan tocmai a implinit doi ani de casnicie, asa ca si-a luat nevasta si au plecat pe Coasta de Azur: ""Tot acolo am fost si in luna de miere, cand am conceput copilul"". Fiul lui Mitica nu mai doreste sa revina pe micul ecran, in calitate de moderator al unei emisiuni sportive, pe motiv ca afacerile merg si nu duce lipsa de bani: ""O sa construim, in curand, o vila in Cotroceni, pe care o vom inchiria, cui doreste"".
(Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.