In lumea misterioasa si complexa a vietii financiare se produc evenimente si se iau decizii importante, trecute cu vederea de multi, desi influenteaza profund viata noastra. Astfel, cresterea valorii leului, care ii bucura pe unii patriotarzi si faci
In lumea misterioasa si complexa a vietii financiare se produc evenimente si se iau decizii importante, trecute cu vederea de multi, desi influenteaza profund viata noastra. Astfel, cresterea valorii leului, care ii bucura pe unii patriotarzi si faciliteaza importurile, submineaza semnificativ exporturile (ceea ce scade venitul national) si catalizeaza operatiile de trezorerie, care paraziteaza economia reala. Sa speram ca eforturile BNR, prin cumpararea de euro si prin reducerea dobanzilor (care va obliga oamenii de afaceri si bancile sa se implice mai mult in economia reala), sa reuseasca, spre binele nostru al tuturor.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.