Producatorul american de componente auto Johnson Controls a anuntat ca va achizitiona firma de aparate de aer conditionat si de centrale termice York International pentru suma de 3,2 miliarde de dolari, ca parte a strategiei de diversificare a activi
Producatorul american de componente auto Johnson Controls a anuntat ca va achizitiona firma de aparate de aer conditionat si de centrale termice York International pentru suma de 3,2 miliarde de dolari, ca parte a strategiei de diversificare a activitatii, transmite Mediafax. Potrivit reprezentatilor Johnson, compania va achita 56,5 dolari pentru o actiune York. Johnson, unul dintre cei mai mari producatori globali de piese pentru automobile, cu peste 300 de unitati de productie pe plan mondial, a anuntat ca pretul include si preluare de datorii in valoare de 800 de milioane de dolari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.