Numai putin de patru branduri celebre din industria luxului - diviziile hoteliere, cum ar fi Bvlgari Hotels, Armani Hotels, Versace Palace Hotels si Mandarin Oriental s-au aratat in ultima perioada interesate si de Europa de Est. Create pentru

Numai putin de patru branduri celebre din industria luxului - diviziile hoteliere, cum ar fi Bvlgari Hotels, Armani Hotels, Versace Palace Hotels si Mandarin Oriental s-au aratat in ultima perioada interesate si de Europa de Est.

Create pentru a satisface si cele mai exigente gusturi si dorinte in privinta confortului, ospitalitatii si designului interior, hotelurile sub marca celebrilor creatori de moda au un numitor comun: luxul. Unul mai celebru ca altul si aflate, marea majoritate, in locatii exotice sau in cele mai importante orase ale lumii, hotelurile in cauza sunt printre cele mai exclusiviste locatii de pe glob.
BVLGARI HOTELS & RESORTS. Reprezinta un joint venture intre celebra companie Bvlgari si Luxury Group, noua divizie pe parte de lux a grupului hotelier international Marriott. Creata in anul 2001 compania a deschis pana in acest moment un singur hotel sub marca Bvlgari in cursul anului trecut. Acesta se afla in Italia, mai precis in centrul orasului Milano. Hotelul beneficiaza de o arhitectura luxuoasa, inconjurat de o mare de verdeata, un design unic de interior si servicii unice, personalizate pe fiecare client in parte. Datorita succesului avut, Bvlgari Hotels & Resorts pregateste pentru anul viitor deschiderea unui nou hotel, locatia aleasa fiind Indonezia, in insula Bali.
PALAZZO VERSACE. Eleganta si exclusivitate, primul hotel Versace se afla in Australia, in regiunea denumita Gold Coast, pe malul oceanului. Hotelul are 205 camere, 72 de apartamente si trei restaurante. Hotelul beneficiaza ca de altfel toate locatiile de acest gen, de un centru SPA, o adevarata flota navala compusa din circa 90 de ambarcatiuni cu care puteti face plimbari pe ocean si nu in ultimul rand de o galerie de magazine Versace unde puteti gasi de la imbracaminte, accesorii si parfumerie pana la obiecte de design interior.
ARMANI HOTELS. Contractul pentru realizarea hotelurilor Armani a fost semnat anul trecut intre compania Giorgio Armani SpA si grupul EMAAR Hotels & Resorts LLC. Contractul prevede deschiderea a circa sapte hoteluri de lux si trei centre de vacanta sub marca Armani in urmatorii 10 ani. Primul hotel urmeaza sa se deschida in cursul anului 2008 in Burj Dubai.

CELEBRU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.