Gigel Bucur a declarat ca "Poli" Timisoara trebuie sa obtina un rezultat bun in meciul cu Rapid, desi crede ca va fi destul de dificil, avand in vedere ca giulestenii vin dupa o infrangere. "Dupa meciul cu Steaua, avem un moral destul de bun. Cred ca
Gigel Bucur a declarat ca "Poli" Timisoara trebuie sa obtina un rezultat bun in meciul cu Rapid, desi crede ca va fi destul de dificil, avand in vedere ca giulestenii vin dupa o infrangere. "Dupa meciul cu Steaua, avem un moral destul de bun. Cred ca se vede ca suntem pe o panta ascendenta. Trebuie sa facem o figura buna in Giulesti, cu toate ca o sa ne fie foarte greu. Si ei vin dupa o infrangere si sunt convins ca se vor mobiliza cu noi. Pentru o echipa ca Rapid, doua infrangeri consecutive nu ar fi foarte binevenite. Si noi avem echipa buna si putem spera doar la un rezultat pozitiv", a afirmat Bucur. Atacantul s-a declarat impresionat de publicul de la Timisoara si de faptul ca la finalul meciului cu Steaua acesta a scandat "Pentru noi sunteti campioni!". "Este o diferenta mare intre publicul de aici si publicul, daca putem spune asa, de la Sportul. Acolo aveam 300-400 de suporteri, aici avem 40.000. Este o diferenta foarte mare si intr-adevar simti ca joci fotbal cand esti la Timisoara. Mi s-a facut pielea de gaina la meciul cu Steaua. Se pare ca publicul de la Timisoara a fost si va ramane unic. Am fost totusi putin dezamagit ca nu am reusit sa le daruim o victorie, dar pentru noi este foarte important ca publicul a ramas alaturi de noi", a precizat Gigel Bucur. De mentionat ca V. Moldovan, Caramarin si Fl. Batranu s-au pregatit miercuri sperat de restul lotului, in urma unor accidentari suferite in partida cu Steaua. Altfel, clubul de pe Bega a redus pretul unui "policard" pentru tribunele I si II de la doua milioane de lei vechi la 1,6 milioane lei vechi. Acest lucru se datoreaza faptului ca "Poli" Timisoara a disputat deja doua partide pe Stadionul "Dan Paltinisanu", cu Politehnica Iasi si Steaua. Sambata dimineata, Ricardo Paez va pleca in Venezuela, pentru a se prezenta la reunirea lotului reprezentativei tarii sale, iar luni dimineata, acelasi lucru il va face si Jonathan McKain, care va pleca in Australia. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.