Sase tinere sperante au intrat, joi seara, in concursul de Interpretare de la Festivalul de Muzica Usoara Mamaia 2005. Voci interesante, dar nu extraordinare, vorba compozitorului Andrei Kerestely, membru al juriului. Remarcabili au fost, in schimb,

Sase tinere sperante au intrat, joi seara, in concursul de Interpretare de la Festivalul de Muzica Usoara Mamaia 2005. Voci interesante, dar nu extraordinare, vorba compozitorului Andrei Kerestely, membru al juriului. Remarcabili au fost, in schimb, prezentatorii.

Dorina Chiriac si Dan Teodorescu au fost probabil cea mai buna alegere pe care o puteau face organizatorii pentru a da prezentarii Festivalului Mamaia o nota atractiv-amuzanta. Replici inteligente, coordonare si spontaneitate, acestea sunt dominantele discursurilor celor doi prezentatori. La polul opus s-au aflat concurentii, care, in ciuda varstei foarte fragede, au reusit sa ne aminteasca de vechi editii ale batranei Mamaia, cu ajutorul Big Band-ului condus de Ionel Tudor.
MOTAIALA. Pe scena au urcat 16 concurenti, care mai de care mai ""originali"": ba descaltati, ba cu freze dupa ultimele trend-uri ori cu hainute cu sclipici. Voci interesante, dar nu suficient de patrunzatoare, de vreme ce pe directorul Directiei Cultura din cadrul Consiliului Judetean Constanta, Cristi Zgabercea, care statea la masa juriului, l-a cuprins apatia, dupa modelul parlamentarilor nostri. Apatie este putin spus: Zgabercea a dormit minute bune, cu barbia in piept, in timpul concursului. L-o fi ajuns oboseala organizarii festivalului!

FARA SUFLU. Grupul solistilor nu a reusit sa scoata din amorteala organizatorii


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.