Utilizatorii retelei Connex care au cartele preplatite pot comunica incepand din luna august si in situatia in care nu mai dispun de credit sau cand perioada de valabilitate a creditului a expirat, folosind serviciile "Suna-ma!" si "Transfera credit!
Utilizatorii retelei Connex care au cartele preplatite pot comunica incepand din luna august si in situatia in care nu mai dispun de credit sau cand perioada de valabilitate a creditului a expirat, folosind serviciile "Suna-ma!" si "Transfera credit!". Posesorii Cartelei Connex si ai Connex 2in1 pot trimite mesaje scrise predefinite prin intermediul "Suna-ma!" si "Transfera credit!", pentru a solicita sa fie sunati sau sa le fie reincarcat creditul.
Clientii Connex au acces la aceste servicii apeland gratuit *120#. "Suna-ma!" permite utilizatorilor expedierea de mesaje scrise predefinite in orice retea mobila, cerand sa fie sunati. Acestia pot trimite gratuit doua mesaje de tip "Suna-ma!" pe luna, mesajele suplimentare fiind taxate conform tarifelor normale pentru SMS. Prin "Transfera credit!", clientii au posibilitatea sa trimita mesaje scrise cu continut predefinit prin care sa solicite altor clienti Connex reincarcarea creditului. "Transfera credit!" poate fi solicitat gratuit de patru ori pe luna. Cele doua servicii sunt disponibile si in roaming.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.