Cel mai nou number one in top, piesa ""Privirea ta"", a surclasat hitul ""Beijo Uh La La"", spre surprinderea tuturor. Cei care au urmarit ""tentativa"" celor de la Morandi (MOga & ANDI) de a bate recordul de longevitate a unei piese romanes

Cel mai nou number one in top, piesa ""Privirea ta"", a surclasat hitul ""Beijo Uh La La"", spre surprinderea tuturor.

Cei care au urmarit ""tentativa"" celor de la Morandi (MOga & ANDI) de a bate recordul de longevitate a unei piese romanesti ca number one, stiu ca doar o saptamana de stationare la varf le-a lipsit. Aceasta saptamana. Ar fi fost a 10-a si un nou record ar fi fost stabilit. N-a fost sa fie, iar ""vinovatii"" (fara vina, e drept) sunt cei de la DJ Project. Asadar, cel mai nou number one al Romaniei este piesa ""Privirea ta"". DJ Project, in ciuda numelui care te duce cu gandul la ceva experimental, lucreaza impreuna de o buna bucata de vreme. Fiecare dintre ei (DJ Maxx si DJ Gino Manzotti) au experienta proprie ca DJ, dar adevaratul succes l-au cunoscut impreuna... dar nu singuri.
AJUTOR. In spatele fiecarei piese semnata de ei pana acum (care a avut succes), a existat si o EA. Spun EA pentru ca nu s-a intamplat niciodata sa fie promovata vocea feminina care sustinea partitura vocala a piesei respective, baietii preferand sa ""traga spuza pe turta lor"", cum bine zice romanul. Nu acelasi lucru este valabil si la actualul number one din clasamentul muzical national al Romaniei. In sfarsit baietii au acceptat ca trebuie sa dea credit si ""jumatatii lor mai bune"".

CLASAMENTUL NATIONAL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.