Interpreta unuia dintre rolurile principale din telenovela ""Secretul Mariei"", Dana Magdici Crisan (foto), se poate mandri cu o multime de reusite. Frumoasa actrita pe care o veti vedea in serialul ce va fi difuzat in aceasta toamna de Antena 1
Interpreta unuia dintre rolurile principale din telenovela ""Secretul Mariei"", Dana Magdici Crisan (foto), se poate mandri cu o multime de reusite.

Frumoasa actrita pe care o veti vedea in serialul ce va fi difuzat in aceasta toamna de Antena 1 este casatorita, are trei copii - doi baieti gemeni si o fetita - , un sot pe care il divinizeaza si care ii impartaseste dragostea, o casa la Snagov, pe malul lacului, cu o curte imensa, cu piscina, teren de tenis. Actrita in varsta de 34 de ani si-a dat demisia de la Teatrul National in urma cu patru ani, pentru a avea o viata de familie implinita. ""Am chiar cateva puncte comune cu personajul pe care il interpretez in «Secretul Mariei»: lupt cu indarjire atunci cand vreau ceva"", recunoaste actrita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.