De doua zile, fanii Daciei Logan sunt in fierbere, deoarece au aparut primele imagini si filme cu viitorul Logan de raliu, un proiect despre care nu se stia absolut nimic pana in acest moment. BOLIDUL. Desi zvonurile indicau faptul ca Renault va
De doua zile, fanii Daciei Logan sunt in fierbere, deoarece au aparut primele imagini si filme cu viitorul Logan de raliu, un proiect despre care nu se stia absolut nimic pana in acest moment.


BOLIDUL. Desi zvonurile indicau faptul ca Renault va folosi modelul Megane pentru viitoarea clasa de raliuri ""Super 2000"", francezii vor sa scoata Loganul la inaintare in aceasta liga, dezvaluind publicului un surprinzator bolid. Iesirea la lumina a proiectului Logan S2000 s-a facut intr-un mod foarte discret, in data de 23 august, cu ocazia primelor teste pe traseu montan, in Alpii francezi. Desi s-a incercat la inceput si o usoara camuflare a masinii cu banda adeziva gri, din cauza fotografilor si operatorilor rapid aparuti pe traseu, Loganul S2000 nu a putut trece chiar neobservat, fotografiile si filmele proaspat realizate circuland furibund pe email, site-uri
si forum-uri dupa eveniment. Un mic film veti gasi la acest link: Click aici
IN ALPI. Sub mana pilotulului francez Simon Jean-Joseph, Logan S2000 a fost ""alergat"" intens pe serpentinele din Alpi, nu doar pe asfalt, ci si pe macadam. Categoria la care va participa Logan S2000, ""Super 2000"", a fost destul de recent propusa de FIA si se pare ca va fi o competitie cu acte-n regula in aproximativ un an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.