Ieri, la Monte Carlo, au fost stabilite adversarele echipelor romanesti din primul tur al Cupei UEFA. Tragerea la sorti a fost una nefavorabila, Steaua, Dinamo si Rapid urmand sa intalneasca echipe puternice. Cele trei echipe romanesti aflate in

Ieri, la Monte Carlo, au fost stabilite adversarele echipelor romanesti din primul tur al Cupei UEFA. Tragerea la sorti a fost una nefavorabila, Steaua, Dinamo si Rapid urmand sa intalneasca echipe puternice.

Cele trei echipe romanesti aflate in urnele de la Monaco nu au motive de satisfactie. Valerenga are un atac de senzatie, Tore Andre Flo - Steffen Iversen, Everton e mereu in primele 5-6 echipe din Premier League, iar Feyenoord este un nume imens si completeaza tripleta de temut a Olandei, alaturi de PSV Eindhoven si Ajax Amsterdam.
STEAUA. In Norvegia, Valerenga este considerata echipa cu cel mai bun lot si a confirmat aprecierile. Momentan, se afla pe locul 2, se lupta pentru titlu si a ratat la loteria penaltiurilor, impotriva lui FC Bruges, calificarea in Liga Campionilor. Antrenorul Kjetil Rekdal, fost mare international, s-a declarat foarte multumit de faptul ca va intalni pe Steaua: ""Este foarte bine pentru noi. Daca Rosenborg i-a batut, ii putem bate si noi. Vom cere informatii despre Steaua de la Rosenborg. Desi nu ne-am calificat in grupele Ligii Campionilor, suntem pregatiti sa ajungem cat mai departe in Cupa UEFA"", a comentat antrenorul norvegian.
DINAMO. Din postura de outsideri, ""cainii"" vor intalni una dintre echipele de prima mana din Premier League. Trupa de pe ""Goodison Park"" are un lot valoros, iar in aceste zile sunt foarte aproape de doua transferuri de senzatie: stoperul italian Ferrari, de la AS Roma, si mijlocasul olandez al lui Inter Milano, Van der Meyde. Alaturi de Auxerre si Hamburg, echipa din Liverpool era cel mai periculos adversar dintre favoritii seriei lui Dinamo. Managerul englezilor, David Moyes, e precaut: ""Putem ajunge in grupe daca obtinem un rezultat bun la Bucuresti. Nu stim prea multe despre Dinamo, dar vom afla inainte de primul meci. Cred ca va fi o dubla mansa dificila. Puteam intalni un adversar mai facil"".
RAPID. Desi avantajata de faptul ca meciul tur, de la Rotterdam, se va disputa cu portile inchise, din cauza incidentelor provocate de suporterii olandezi in luna februarie, la un meci cu Sporting Lisabona, giulestenii par a avea cea mai grea misiune. Feyenoord este un nume mare in Europa si are un atac periculos, format din ivorianul Kalou si internationalul olandez Dirk Kuijt, titular incontestabil in nationala lui Marco van Basten.

PALMARES NEGATIV


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.