Iata ce produse din surse naturale pot regla procesul de digestie:
* Fermental (capsule masticabile sau flacoane) - contine fermenti lactici, vitamine din grupa B, extract de aloe vera. Fermentii lactici traverseaza stomacul, ajung la nivelul i
Iata ce produse din surse naturale pot regla procesul de digestie:
* Fermental (capsule masticabile sau flacoane) - contine fermenti lactici, vitamine din grupa B, extract de aloe vera. Fermentii lactici traverseaza stomacul, ajung la nivelul intestinului si echilibreaza flora intestinala. imbunatateste digestia, mai ales in cazul unei alimentatii dezechilibrate. Pre-zentare: cutii cu 15 tablete masticabile. Administrare: o tableta pe zi. Prezentare: cutie cu 6 flacoane. Administrare: un flacon pe zi. Pret: 27 de lei.
* Digestton Canadian Sweet Extract - ajuta la buna desfasurare a procesului de digestie, e-limina gazele intestinale, calmeaza durerile si contractiile. Daca se foloseste cursiv 3 luni de zile, vindeca ulcerul gastro-intestinal, gastrita hiperacida. Prezentare: flacon cu 200 ml sau 500 ml. Administrare: 4 linguri/zi in putina apa. Se "savureaza". Pret: 30 lei sau 68 lei.
* Finocarbo - sub forma de capsule si de ceai, poate fi folosit pentru eliminarea gazelor intestinale, amelioreaza simptomele ce apar in indigestie, reduce flatulenta si balonarea. Prezentare: flacon cu 30 de capsule sau cutie de ceai cu 20 de plicuri. Administrare: 2 capsule de 2 ori/zi. 3 cani de infuzie pe zi. Pret: 21 lei.
* Menta Harmony Line - util in tulburari digestive, bila lenesa, balonari. Stimuleaza secretia sucurilor gastrice si biliare, imbunatateste digestia si tranzitul intestinal. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: 1-2 capsule de 3 ori/zi. Pret: 15 lei.
* Aloe Vera Extra - utila pentru sanatatea sistemului digestiv. Se poate folosi in tratament cursiv 3 luni. Prezentare: flacon cu 500 sau 1000 ml. Administrare: 4 linguri/zi. Pret: 117 lei.
* Digen - tonic digestiv in balonari, crampe abdominale, elimina parazitii intestinali. Are actiune antiseptica, stimuleaza secretiile gastro-intestinale. Prezentare: flacon cu 30 comprimate masticabile. Administrare: 1-3 comprimate/zi, dupa masa. Pret: 7 lei. Ceaiuri eficace pentru tulburarile digestive:
* Digestie usoara Fares - util in digestie dificila, balonari si eliminarea gazelor intestinale. Se bea dupa fiecare masa. Prezentare: cutie cu 20 de plicuri. Pret: 4 lei.
* Ceaiul D Fares - Elimina gazele intestinale si calmeaza durerile abdominale. Util in meteorism abdominal, digestie lenta, aerofagie. Prezentare: punguta cu 50 g. Se consuma 3 cani/zi. Pret: 5 lei.
* Ceai pentru sugari si copii: Baby Calm Fares - Contine flori de musetel, fructe de fenicul, fructe de chimen si frunze de menta. Copiii vor fi feriti de fermentari, ceaiul calmand crampele si durerile abdominale. Prezentare: cutie cu 20 de plicuri. Administrare: in functie de varsta. Pret: 2,5 lei. Produsele se gasesc in magazinele din str. Baia de Fier nr. 5, str. Matei Voievod 135 si str. Traian nr. 118. in luna septembrie, cititorii ziarului Libertatea care se prezinta la magazinul din str. Traian nr. 118 cu un exemplar la zi al ziarului primesc consultanta gratuita. Pentru programari, sunati la tel: 327.23.74.

Leacuri la indemana oricui:

* se consuma intre 50 si 100 g de fructe de afin, in functie de varsta - sunt astringente si ajuta si la eliminarea parazitilor intestinali
* zilnic 50 g fructe de catina
* supa de morcovi
* cura de argila - 21 de zile, pauza 10 zile si 10 zile de tratament. Tratamentul dureaza 6 luni cursiv. (primele zile constipa, apoi regleaza tranzitul intestinal)
* in colicile abdominale, se aplica cataplasme cu bitter suedez pe abdomen
* in diaree rebela se consuma zilnic 2 linguri de pulbere de samburi de masline, dupa care se bea o cana de ceai de fructe de afin.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.